U "Nikad nije kasno" postaje sve zanimljivije, a u to ćete se uvjeriti u novoj epizodi u kojoj vas očekuje vrhunska zabava i pravi muzički spektakl koji će, pored Žike Jakšića, prirediti maestralni takmičari, ali i njihova podrška.

Najveća senzacija od kad se emituje popularni show biće gosti iz Engleske, a na iznenađenje mnogih, glavom i bradom pojavit će se i Paul McCartney.

Zvijezda “Beatlesa” zapravo je dio tandema koji se predstavlja kao John Lennon i Paul McCartney, a riječ je o takmičaru popularnog showa i njegovom prijatelju koji su veliki ljubitelji čuvene grupe. Koliko je velika njihova ljubav prema “Beatlesima”, pokazuje i to što su se Englezi, pored repertoara, potrudili i da izgledom pariraju svojim idolima.

“Paul McCartney- glavom i bradom”, najavio je Žika Jakšić specijalnog gosta, a publika u studiju pozdravila ga je ovacijama.

Upravo ovaj tandem zagrijat će vas u ovim posljednjim januarskim danima, baš kao što su i Nedu Ukraden na samom snimanju emisije.

“Bravo, bravo, glas, energija, ma sve”, oduševljeno je poručila Neda.

Šta vas još očekuje u novoj epizodi showa “Nikad nije kasno” saznajte u nedjelju, 2. februara od 20 sati u programu Nove BH