pratite nas na

Informativni

Serijski

Prevara

Serijski program

Na Novu BH stiže turska hit dramska serija „Prevara“, a riječ je o turskoj adaptaciji proslavljene britanske pravne drame „Raskid“.

Jama

Serijski program

Porodica Kočovali upravlja najmračnijim i najopasnijim dijelom Istanbula – Jamom (ÇUKUR). Oni posjeduju ugled, moć, novac i poštovanje. Iako su blisko povezani sa kriminalom, porodica ima svoja pravila, a najvažnije je: droga se ne smije proizvoditi, koristiti ili prodavati u ovom dijelu grada.

Igra laži

Serijski program

Nova BH donosi još jednu uzbudljivu seriju koja na male ekrane vraća popularnu glumicu Hazal Kaya koju su gledatelji zavoljeli u ulozi Ferihe. U novoj seriji Hazal glumi Azru, mladu ambicioznu buntovnicu koja se cijeli život pitala zašto je njena porodica siromašna. Što je sve Azra spremna učiniti da dođe do bogatstva i uspjeha, te koliku žrtvu će morati podnijeti, otkrit će nam dramska turska hit serija ''Igra laži''.

Zabavni

Nikad nije kasno

Zabavni program

Televizijska zabava kakvu nigdje nećete naći! Pregršt emocija! Emisija koja vraća osmijeh na lice! Dokazujemo da NIKAD NIJE KASNO za novi početak!  

Nova IN

Zabavni program

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti.

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Zabavni program

Zoran Kesić će, zajedno sa svojim timom, i u novoj sezoni ostati dosljedan sebi te na satiričan i humorističan način publiku u regionu informirati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu.

Praktična žena

Zabavni program

Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvijek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući, ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i njegovano u užurbanom ritmu života.

Popodne s Leom Kiš

Zabavni program

Nedjelja je najljepša u dobrom društvu! Tako će Lea Kiš ostati dosljedna svom žanrovskom opredjeljenju s ciljem da zabavi cijelu porodicu, ali i dosljedna ideji da u svakoj emisiji gledatelje iznenadi novitetima. Čeka vas sjajna atmosfera i mnogo dobre muzike.

Zvezde Granda Specijal

Zabavni program

Pored zanimljivih anketa i smiješnih skečeva, gledatelje očekuje dobra muzika i odlična zabava. Novu sezonu showa "Zvezde Granda Specijal" gledajte nedjeljom od 23:30 u programu Nove BH.