pratite nas na

Informativni

Dnevnik Nove BH

Informativni program

Centralna informativna emisija Dnevnik Nove BH emituje se svakoga dana u 18:30. Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta gledateljima prezentiraju poznata voditeljska imena: Armina Čengić i Vlado Marić te Amina Hodžić i Aleksandar Hršum.

Serijski

Nevjera – nova sezona

Serijski program

Nova BH  donosi novu sezonu turske uspješnice 'Nevjera' koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere. Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene žene.

Zabavni

Nova IN

Zabavni program

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti.

MasterChef

Zabavni program

Ove jeseni se na Novu BH vraća popularni MasterChef – jedan od najuspješnijih svjetskih formata i prava televizijska poslastica koja mijenja živote. Emisija u kojoj kandidati pomiču svoje granice i gore od želje za učenjem i napredovanjem u kuhanju, dolazi u novom, još zabavnijem ruhu.

Supertalent

Zabavni program

Zabavni show koji osvaja srca gledatelja uskoro se vraća na male ekrane sa svojom devetom sezonom u kojoj će se mnoštvo talentiranih kandidata predstaviti kroz atraktivne tačke u takmičenju za laskavu titulu supertalenta!

Nikad nije kasno

Zabavni program

Televizijska zabava kakvu nigdje nećete naći! Pregršt emocija! Emisija koja vraća osmijeh na lice! Dokazujemo da NIKAD NIJE KASNO za novi početak!  

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Zabavni program

Zoran Kesić će, zajedno sa svojim timom, i u novoj sezoni ostati dosljedan sebi te na satiričan i humorističan način publiku u regionu informirati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu.