pratite nas na

Informativni

Vijesti

Informativni program

Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti svakoga dana u Vijestima u 13:30 i 15:40.

Serijski

Dar Mar

Serijski program

Serija prati dogodovštine Božene, neobične šefice najmanje policijske stanice u državi, i njenih kolega policajaca, Branka, Željka i Mila, u malom, mirnom i živopisnom mestu Dizmovu, koje kao da i dalje pripada nekom prošlom, boljem vremenu.

Ulica sjećanja

Serijski program

Još jedna turska dramska uspješnica u kojoj glavnu ulogu igra mladi Alp Navruz, kojeg je publika u Bosni i Hercegovini zavoljela u hit seriji Azra, stiže na TV Novu. Snage je udružio sa zvijezdom uspješnice Crna ruža Mesutom Akustom. Alp ovoga puta u ulozi hrabrog, ali nesretnog Halila pokušava obraniti svoju majku od nasilnog supruga Jilmaza, kojem je život udahnuo Mesut, pri čemu se njegov život nepovratno urušava. Hoće li Halil uspjeti ostvariti sreću koju zaslužuje, saznat ćemo u novoj dramskoj seriji „Ulica sjećanja“ koja donosi nezaboravnu priču snimljenu prema istinitim događajima.

Doktor

Serijski program

Serija propituje identitet, otpornost, medicinsku etiku, moralnost i govori o drugoj šansi, a uzbudljivi zapleti i likovi s kojima se možete poistovjetiti, romansa i uzbuđenje, savršen su recept da svaki večer budete uz novu epizodu.

Zabavni

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Zabavni program

Zoran Kesić će, zajedno sa svojim timom, i u novoj sezoni ostati dosljedan sebi te na satiričan i humorističan način publiku u regionu informirati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu.

Nova IN

Zabavni program

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti.

Praktična žena

Zabavni program

Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvijek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući, ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i njegovano u užurbanom ritmu života.

Zdravo misli

Zabavni program

Emisija "Zdravo misli" novi je autorski projekat dr. Katarine Bajec. Kroz razgovore sa ljekarima i poznatim ličnostima, dr. Bajec donosi nam priče o zdravlju, razotkriva mitove i zablude o medicinskim činjenicama, predstavlja najnovije svjetske trendove, ali i donosi savjete za ljepotu i zdrav život.

Zvezde Granda Specijal

Zabavni program

Obećavamo zanimljiv, razdragan i ekskluzivan sadržaj.  Gledatelje ćemo podsjetiti na neka stara vremena, predstaviti nova lica, ali i razgovarati i sa najeminentnijim ličnostima sa sa javne scene regiona.

Popodne s Leom Kiš

Zabavni program

Nedjelja je najljepša u dobrom društvu! Tako će Lea Kiš ostati dosljedna svom žanrovskom opredjeljenju s ciljem da zabavi cijelu porodicu, ali i dosljedna ideji da u svakoj emisiji gledatelje iznenadi novitetima. Čeka vas sjajna atmosfera i mnogo dobre muzike.

Želite li da postanete milioner

Zabavni program

Svako od nas ponekad mašta kako bi izgledalo da je milioner! Izuzetno popularan nagrađivani format Sony Pictures televizije koji je adaptiran u više od 120 zemalja svijeta „Želite li da postanete milioner“ mnogima je pružio mogućnost da to i učine. Ovaj kultni kviz dobio više od 65 prestižnih nagrada, uključujući i čuvenu BAFTU i Emmy nagradu.