pratite nas na

Informativni

Serijski

Dar Mar

Serijski program

Nova dnevna dramska serija s elementima humora ”Dar Mar” prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske staniceu Hrvatskoj – Božene – i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te penzionisanog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.

U plamenu

Serijski program

Ove zime Nova BH gledateljima donosi novu tursku hit seriju "U plamenu" (“Alev Alev”) snimljenu prema francuskoj inačici mini serije “Le Bazar de la Charité”, a nastaloj prema stvarnom događaju, požaru koji je buknuo na Bazar de la Charité u Parizu, u maju 1897. godine, te koji je promijenio mnoge sudbine. Serija prikazuje priču o pronalaženju sebe, traganju za pravdom i istinskom ljubavi.

Jama

Serijski program

Porodica Kočovali upravlja najmračnijim i najopasnijim dijelom Istanbula – Jamom (ÇUKUR). Oni posjeduju ugled, moć, novac i poštovanje. Iako su blisko povezani sa kriminalom, porodica ima svoja pravila, a najvažnije je: droga se ne smije proizvoditi, koristiti ili prodavati u ovom dijelu grada.

Lud, zbunjen, normalan

Serijski program

Na Novu BH stižu urnebesni članovi porodice Fazlinović. Premijerni nastavci donose nove zavrzlame i životne avanture ove neobične porodice koja prepoznatljivim smislom za humor nastavlja oduševljavati vjerne obožavatelje.

Zabavni

Nikad nije kasno

Zabavni program

Televizijska zabava kakvu nigdje nećete naći! Pregršt emocija! Emisija koja vraća osmijeh na lice! Dokazujemo da NIKAD NIJE KASNO za novi početak!  

Zvezde Granda Specijal

Zabavni program

Pored zanimljivih anketa i smiješnih skečeva, gledatelje očekuje dobra muzika i odlična zabava. Novu sezonu showa "Zvezde Granda Specijal" gledajte nedjeljom od 23:30 u programu Nove BH.

Nova IN

Zabavni program

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti.

Praktična žena

Zabavni program

Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvijek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući, ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i njegovano u užurbanom ritmu života.

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Zabavni program

Zoran Kesić će, zajedno sa svojim timom, i u novoj sezoni ostati dosljedan sebi te na satiričan i humorističan način publiku u regionu informirati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu.

Popodne s Leom Kiš

Zabavni program

Nedjelja je najljepša u dobrom društvu! Tako će Lea Kiš ostati dosljedna svom žanrovskom opredjeljenju s ciljem da zabavi cijelu porodicu, ali i dosljedna ideji da u svakoj emisiji gledatelje iznenadi novitetima. Čeka vas sjajna atmosfera i mnogo dobre muzike.

Sportski

Nogometna reprezentacija BiH

Sportski program

Sve mečeve Nogometne reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, uživo će prenositi Nova BH. Sportska redakcija Nove BH za mečeve bh. tima priprema i specijalne emisije, prije i nakon svake utakmice, sa zanimljivim gostima, nogometnim stručnjacima i profesionalcima.