pratite nas na

Informativni

Vijesti

Informativni program

Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti svakoga dana u Vijestima u 13:30 i 15:40.

Serijski

Zabavni

Nikad nije kasno

Zabavni program

Televizijska zabava kakvu nigdje nećete naći! Pregršt emocija! Emisija koja vraća osmijeh na lice! Dokazujemo da NIKAD NIJE KASNO za novi početak!  

MasterChef

Zabavni program

Ove jeseni se na Novu BH vraća popularni MasterChef – jedan od najuspješnijih svjetskih formata i prava televizijska poslastica koja mijenja živote. Emisija u kojoj kandidati pomiču svoje granice i gore od želje za učenjem i napredovanjem u kuhanju, dolazi u novom, još zabavnijem ruhu.

Nova IN

Zabavni program

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti.

Praktična žena

Zabavni program

Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvijek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući, ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i njegovano u užurbanom ritmu života.

Zdravo misli

Zabavni program

Emisija "Zdravo misli" novi je autorski projekat dr. Katarine Bajec. Kroz razgovore sa ljekarima i poznatim ličnostima, dr. Bajec donosi nam priče o zdravlju, razotkriva mitove i zablude o medicinskim činjenicama, predstavlja najnovije svjetske trendove, ali i donosi savjete za ljepotu i zdrav život.

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Zabavni program

Zoran Kesić će, zajedno sa svojim timom, i u novoj sezoni ostati dosljedan sebi te na satiričan i humorističan način publiku u regionu informirati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu.

Zvezde Granda Specijal

Zabavni program

Obećavamo zanimljiv, razdragan i ekskluzivan sadržaj.  Gledatelje ćemo podsjetiti na neka stara vremena, predstaviti nova lica, ali i razgovarati i sa najeminentnijim ličnostima sa sa javne scene regiona.

Popodne s Leom Kiš

Zabavni program

Nedjelja je najljepša u dobrom društvu! Tako će Lea Kiš ostati dosljedna svom žanrovskom opredjeljenju s ciljem da zabavi cijelu porodicu, ali i dosljedna ideji da u svakoj emisiji gledatelje iznenadi novitetima. Čeka vas sjajna atmosfera i mnogo dobre muzike.