Pripreme za novu uzbudljivu i glamuroznu sezonu popularnog showa ''Ples sa zvijezdama'' su u toku, a ovog proljeća show otkriva i neka nova plesačka imena. Svaka zvijezda dobit će svog mentora, profesionalnog plesača ili plesačicu koji će ih pripremiti za plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici u emisijama uživo na Novoj. Nova sezona hit showa donosi brojna poznata imena, no i neka nova lica iz plesačkog svijeta koja će nas tek osvojiti svojom plesnom energijom.

I u ovoj sezoni ulogu mentora prihvatili su profesionalni plesači i plesačice: Paula Tonković, Gabriela Pilić, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Ivan Jarnec, Helena Naletilić.
Paulu show jako veseli tim više što već godinama nije aktivni takmičar te kaže: ”Zahvaljujući Plesu sa zvijezdama mogu se zaista izguštati u plesu i prisjetiti se kako je to biti aktivan plesač”. Pobjednica pretprošle sezone Gabriela otkriva: ”Za mene ovaj show znači veselje, uzbuđenje, akciju, izazov i osjećaj pripadnosti jednoj velikoj porodici i jako sam sretna i ponosna da sam ponovno dio te priče.”
Helena Janjušević bila je prošle sezone nadomak pobjedi, a ususret novoj kaže: ” Cilj mi je uvijek pratiti tempo svog partnera i izvući najbolje od njega, ali voljela bi da smo čim dulje u showu kako bi pokazali sve što smo pripremali.” I Helena Naletilić rado se prisjeća prošle sezone, a za novu najavljuje: ”Očekujem puno kvalitetnog plesa, treninga, pozitivne energije i smijeha. Nadam se da ćemo partner i ja zajedno uživati u nastupima i savladavanju novih plesnih vještina.”
Veći uspjeh u odnosu na ranije očekuje mentor Mateo Cvenić: ”Želim napraviti veći uspjeh u showu nego prethodnih godina i nadam se da će partnerica biti pobjedničkog mentaliteta.”
Marko Mrkić kaže da svaka sezona donosi nešto svoje, no da im se uvijek raduje, a ususret novim izazovima kaže: ”Treću sezonu za redom imam super sreću s partnericom – i ova je s autom, tako da je to ogroman plus. Ja njoj ne prigovaram za prestrojavanje, ona mene sluša u dvorani, tako da se super slažemo.” Mario Ožbolt kaže kako ove sezone ima neki dobar osjećaj te dodaje: ”Taj me osjećaj još nije prevario.” Plesač i mentor Ivan Jarnec sretan je da se ekipi Plesa pridružio i ove sezone: ”Smatram da sam dosta stvari u vezi showa naučio prošle sezone i da nisam toliko zelen. Još ne znam što mogu očekivati, ali znam da će svaka emisija imati poruku i emociju koju želim da gledatelji prime i osjete.”
U show nam se vraćaju Ela Romanova i Damir Horvatinčić. ”Super je osjećaj biti opet u Plesu sa zvijezdama, jako mi je drago da sam opet dio ovog projekta u kojem upoznaš neke nove rasplesane i vesele duše”, rekao je Damir, a povratku se jako veseli i Ela. ”Voljela bih da zajedno s partnerom uspijemo stvoriti nešto što će na ljude ostaviti dobar dojam i da stvarno “zaplešemo”, iskrena je Ela.
Nova sezona donosi nam i nove mentore pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede mentorirati i Rebecca Krajnović, Patrik Seretin i Jakov Bjelac.
”Volim ovaj show i uživala sam biti dio plesne trupe. Volim izazove, sretna sam da mi se ostvarila želja postati i mentorica”, govori Rebecca koja je u prošloj sezoni nastupila, osim kao članica plesne trupe, i kao mentorica Asimu Ugljenu u jednoj epizodi.
Patrik Seretin se još kao dječak zaljubio u ples, potom nizao i brojne uspjehe na plesnim takmičenjima, a sada poručuje gledateljima: ”Nadam se da ćete uživati i da će se možda neko baš kao i ja zaljubiti u ples gledajući ovaj show.” Kao mentor pridružuje se i Jakov Bjelac koji kaže: ”Jako mi je drago što učestvujem u ovom projektu, nestrpljiv sam i spreman na sve izazove i nova iskustva.”
Podsjetimo, zvjezdanu postavu nove sezone ”Plesa sa zvijezdama” čine: Alen Liverić, Ana Zaninović, Dario Zurovec, Daria Lorenzi Flatz, Deniss Grgić, Emilija Kokić, Fran Lauš, Frano Ridjan, Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, Mario Mandarić, Petra Kurtela i Tara Thaller.

Ne propusti novu sezonu ”Plesa sa zvijezdama” – uskoro na Novoj!