Novu sezonu humoristično-satirične emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" gledatelji u Bosni i Hercegovini od večeras mogu pratiti u programu Nove BH. Zoran Kesić će, zajedno sa svojim timom, i u novoj sezoni ostati dosljedan sebi te na satiričan i humorističan način publiku u regionu informirati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu.


“Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se ‘hoćemo li umjeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje željeti da nam dolaze u show’… Iako znamo koliko gledateljima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo, a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo povjerenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše”, poručuje Zoran Kesić gledateljima.
“24 minute sa Zoranom Kesićem” emitovat će se svake nedjelje od 22 sata u programu Nove BH, koja je gledateljima u BiH dostupna preko Telemacha, Total TV-a te putem zemaljskog signala.