Posljednje izdanje emisije ,,Nikad nije kasno'' u 2019. godini obećava praznično raspoloženje, mnogo smijeha i dobrih pjesama.

Drugi krug se uveliko zavrtio pa sada možete gledati svoje favorite u nastupima sa svojim porodicama, prijateljima i kolegama, ali i saznati šta se to promijenilo u njihovim životima od prve emisije do sada.

Na velikoj sceni gledat ćete takmičara kom je Žika Jakšić omogućio da promijeni nešto na sebi, a što mu je doprinijelo da sada bolje pjeva i ima više samopouzdanja, pa je tako dobio i kompliment od predsjednika žirija Saše Miloševića Mareta: ,,Ti si svjetski format!”.

Pored njega tu je i kandidatkinja čiji je glas oduševio cijeli studio, a njen performans sa sinom i kćerkom slatko nasmijao sve prisutne. Otac i sin koji dolaze iz Makedonije, ukrstili su glasove i ostavili žiri bez teksta pa još jednom dokazali da očigledno nema osobe u Makedoniji koja ne zna da pjeva!
Slušat ćemo najveće rock i pop hitove 80-ih, ali i stare narodne pjesme praćene tradicionalnim instrumentima.

Čut ćemo i razne priče od podrške samih kandidata i saznati od kćerke jedne takmičarke zašto djeca kod nje u školi za vrijeme časa matematike najviše pominju Žiku Jakšića! Ovog puta u ulozi članova žirija pored Saše Miloševića Mareta našli su se Danijela Buzurović i pjevač Šerif Konjević!

Show “Nikad nije kasno” je na rasporedu u nedjelju, 29. decembra od 20 sat u programu Nove BH.