Svi ljubitelji muzike, inspirativnih priča i nesvakidašnjih talenata, pripremite se za uzbudljive nedjeljne večeri! Nova sezona popularnog muzičkog showa "Nikad nije kasno" počinje u nedjelju, 15. septembra, u 20 sati na Novoj TV, i donosi nam pregršt emocija, nevjerovatnih nastupa i priča koje će vas ostaviti bez daha.

“Nikad nije kasno” nije samo show, već prava inspiracija za sve one koji vjeruju da snovi nemaju rok trajanja. U novoj sezoni, gledatelji će imati priliku upoznati nove takmičare – ljude svih generacija koji su odlučili stati na scenu i pokazati svoje glasovne talente. Njihove priče o hrabrosti, ustrajnosti i ljubavi prema muzici podsjetit će nas da nikada nije kasno da se slijedi srce i ostvare snovi.

Ove sezone, specijalni gosti, vrhunski muzičari i omiljeni članovi žirija donose još više zabave, podrške i korisnih savjeta. Kroz smijeh, suze i sjajne izvedbe, žiri će, zajedno s publikom, birati najbolje od najboljih koji će nastaviti svoje muzičko putovanje.

Uz sjajnu produkciju, emotivne trenutke i vrhunske nastupe, “Nikad nije kasno” će i ove godine dokazati da muzika spaja ljude i da nikada nije kasno za nove početke. Budite dio ove emotivne avanture koja će vas potaknuti da vjerujete u svoje snove!

Ne propustite premijeru nove sezone showa “Nikad nije kasno” u nedjelju, 15. septembra, u 20 sati na Novoj TV!

Nova sezona showa “Nikad nije kasno” od 15. septembra na TV Novoj!