Ako mislite da imate sve što je potrebno da preživite najteže uslove, testirate svoje fizičke i mentalne granice i dokažete da ste pravi borac, sada je vaša prilika! Počele su prijave za novu sezonu najpoznatijeg takmičarskog showa Survivor!

U novoj sezoni, takmičari će se suočiti s još težim izazovima, neočekivanim preprekama i surovim uslovima koji će testirati njihov karakter i snagu. Međutim, ono što Survivor čini posebnim jeste to što nije važno samo biti fizički jak – ključ će biti izdržljivost, snalažljivost i sposobnost rada u timu.

Jedinstveni izazovi i nepopustljivi uslovi učinit će ovu sezonu najuzbudljivijom do sada!

Prijavite se sada i iskoristite priliku da se borite za titulu Survivora. U ovoj avanturi, svaki dan donosi novi izazov, a samo najjači, najmudriji i najizdržljiviji će imati priliku doći do samog kraja.

Pozivamo sve fizički spremne, avanturistički nastrojene pojedince da se prijave OVDJE.

Survivor je mjesto gdje se testira snaga uma i tijela, ali i gdje se stvaraju prijateljstva, saveznički odnosi, a ponekad i neprijateljstva. Svaka sezona donosi nepredvidive preokrete i nezaboravne trenutke – hoćete li vi biti dio sljedeće velike priče?