U ponedjeljak, 30. septembra, na TV Novu sa novim nastavcima vraća se omiljena turska serija koja je osvojila brojna srca gledatelja – ''Zlatni kavez''.

Očekuju nas nove epizode ispunjene uzbuđenjem, intrigama i emotivnim trenucima. Ljubitelji dramatičnih zapleta i emotivnih priča imat će priliku uživati u novim, napetim epizodama serije koja prati strastvenu i kompliciranu vezu između Sejran i Ferita, donoseći neočekivane preokrete koji će sve prikovati za ekrane.
Ljubavne nedaće koje prate mladi par Sejran i Ferita još od dana kada su se upoznali, svakim trenutkom sve su se više produbljivale, ali i komplicirale njihov odnos. Sad kad su oboje odlučili poći svojim putem, traumatična događanja ponovno ih zbližavaju. Uskoro će gledatelji imati priliku vidjeti kako se raspleo dramatičan bijeg Sune sa vjenčanja te da li će se ona i Sejran zauvijek riješiti od Safet age i sinova. Zerin i Pelin nastavljaju raditi nered i praviti spletke kao bi zadržale Ferita. Jedan tragičan događaj promijenit će živote porodice Korhan, ali i donijeti nove vjetrove ljubavi.

U život Halisage vraća se njegova najveća ljubav. Kazim aga ne odustaje od planova da pod svaku cijenu uda svoje kćeri, a najvišu cijenu će platiti Suna. U novim nastavcima Ferit nastavlja pokazivati da neće odustati od Sejran ni za što na svijetu. Pobjeđuje u borbi za svoju ljubav i mladi par ponovno se vjenča. Likovima koji su pronašli svoje mjesto u okrilju Halis age, račune će u novoj sezoni pokušati pomrsiti Halisova kći Nukhet koja živi u Londonu, a njezin sin Kaya sada će živjeti s njima u vili.
Šta nam to još donose novi uzbudljivi nastavci serije „Zlatni kavez“ doznajte već u ponedjeljak od 20.15 na TV Nova.