Smatra da će joj u Survivoru od velike koristi biti njezine kulinarske sposobnosti!


Anđela je vesela, pričljiva i energična 21-godišnjakinja koja dolazi iz Like, a trenutno je zaposlena kao konobarica u Rijeci. Avanturistički je tip osobe i svaku priliku iskorištava za šetnju u prirodi ili boravak u šumi. Ima psa koji će joj, otkriva, najviše nedostajati za vrijeme trajanja showa, a prijavila se jer želi biti dio uzbudljive avanture koju donosi Survivor. U prošlosti je pratila show koji joj je, kaže, bio fascinantan, a sada i sama želi iskušati granice svoje izdržljivosti. Vrlo je spontana i društvena, pa joj nije strano ni da sama sjedne na autobus i otputuje u susjednu zemlju kako bi stekla nova poznanstva i iskustva.
Anđela za sebe kaže da je komunikativna, spretna i snalažljiva, a smatra da će joj u Survivoru od velike koristi biti njezine kulinarske sposobnosti i dobro snalaženje u šumi. Ono što misli da bi joj moglo predstavljati najveći problem je brzina zbog ozlijede koju je imala na koljenu, ali vjeruje da svojom snalažljivošću sve može nadoknaditi. Prošle godine izgubila je brata koji joj je uvijek govorio da je stvorena za Survivor, a kad bi došla do samog kraja showa, pobjedu bi posvetila upravo njemu. Novac od nagrade potrošila bi na otvaranje ličke kuhinje koja bi svim generacijama nudila ukusna i zdrava jela.
„Najviše se veselim novom iskustvu, novim ljudima koji će mi možda postati prijatelji, boravku u prirodi i testiranju svojih granica izdržljivosti. Nadam se da ćemo biti odličan tim i kad bude najgore da si pomognemo međusobno, bez tenzija i klanova. A možda nakon Survivora dobijem neke nove životne prilike“, poručuje Anđela.

Nova adrenalinska avantura samo što nije počela, kako će izgledati borba za preživljavanje i suživot kandidata pratite uskoro na Novoj BH!