Nakon uspješne sezone zabavno-takmičarskog showa “Survivor”, u kojoj su pobjedu odnijeli Nevena Blanuša i Stefan Nevistić, vrata jednog od najuspješnijih televizijskih formata ponovno se otvaraju, a Nova BH poziva sve zainteresirane da se prijave za učestvovanje!

“Survivor” je show koji pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a svi zainteresirani kandidati koji žele postati dio neponovljive i adrenalinske pustolovine svoju prijavu mogu poslati putem linka  novabh.tv/survivor, a audicije će se održati u Sarajevu, 11. i 12. oktobra, u hotelu Koncept Residence na adresi Briješćanska 23.

Za uspjeh u showu ključne su motivacija, snaga i izdržljivost, a kandidatima je cilj nadmudriti, nadigrati i nadmašiti jedni druge, kako u izazovima koji testiraju široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti, tako i u međuljudskim odnosima koji mogu biti presudan faktor na putu do pobjede.

Samo će najbolji kandidati dobiti priliku da postanu dio showa koji preko dva desetljeća niže uspjehe širom svijeta, a strast, entuzijazam, motiviranost, želja za novim iskustvima te psihička i fizička sprema samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u obzir pri odabiru potencijalnih takmičara.