Karizmatični glumac Barış Arduç pridružuje se glumačkoj ekipi u četvrtoj sezoni serije “Jama”, u ulozi Arıka, čiji će lik okarakterisati četvrtu sezonu serije koja je zaludjela gledatelje širom svijeta.

Arık će se pojaviti kao ključna figura čije će prisustvo izazvati velike promjene među likovima i u samoj Jami. Arduç, čiji je glumački talenat već poznat iz serija poput ‘Kiralık Aşk’ i ‘Kuzgun’, donosi svježinu i intenzitet svojom interpretacijom lika koji je istovremeno intrigantan i kompleksan. Njegovi obožavatelji već znaju da mogu očekivati vrhunsku glumu i nezaboravne trenutke dok prate njegovu transformaciju u ulozi koja će istovremeno izazivati suosjećanje i zainteresiranost. Očekujte da će Arik donijeti novu perspektivu već dobro poznate priče iz Jame, izazivajući emotivne, ali i dramatične preokrete.

Kroz napetu interakciju sa ostalim likovima serije i emocionalno nabijene scene, gledatelji će biti uvučeni u svijet sukoba između Arika i Jamača, čije odluke će utjecati na sudbine protagonista i razvoj ključnih događaja u Jami.

Njihova napeta igra će donijeti neočekivane preokrete i moralne dileme u borbi za kontrolu nad Jamom.

Uzbudljiva vožnja kroz mračne ulice Istanbula, gdje se sudbine isprepliću, a tajne izlaze na vidjelo počinje uskoro u programu TV Nove.