41-godišnju tursku glumicu Cansu Dere upoznali smo još kao protagonisticu u seriji "Sila", a potom i kao Eysan u seriji "Ezel".

Već tada je gledatelje osvojila svojom zapanjujućom glumom, ali i šarmom. No, vjerovali ili ne, prva glumičina ljubav nije bila gluma, nego – arheologija. Naime, upravo na Odsjeku za arheologiju na Univerzitetu u Istanbulu stekla je svoju diplomu, a na malim se ekranima pojavila početkom 2004. godine.

Cansuin glumački talent je, dakako, neosporan, no nije ju izbjegla niti laskava titula jedne od najljepših turskih glumica. Štoviše, još 2000. je godine izabrana za Miss Turske te se poslom modela u Turskoj i u Parizu bavila još neko vrijeme nakon toga.

U novoj seriji “Nevjera” koju uskoro gledamo u programu Nove BH utjelovljuje lik hrabre i borbene žene Asje. Asja shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazat će da je osveta prevarene žene najveća osveta.