Nakon što je plavi tim uspješno savladao crvene u posljednjoj ovosedmičnoj igri za plemenski imunitet, u večerašnjoj epizodi "Survivora"  od 22:35 na Novoj BH slijedi novo Plemensko vijeće na kojemu će glavnu ulogu imati upravo crveni tim. Plavi je tim siguran pred nominacijama koje sada čekaju crvenu ekipu, a njezini su članovi na mukama jer moraju izglasati jednog kandidata koji će se u duelu za ostanak u "Survivoru" takmičiti protiv Ivane.

Donedavno je u crvenom timu Nađa glasila za najslabiju kariku, ali nekoliko uzastopnih pobjeda u izazovima i podatak da statistički nije najlošija u igrama poboljšali su njezin status u timu. Osim toga, svaki kandidat iz crvenog tima još uvijek ima priliku izbjeći nominacije, ali samo pod uslovom da pobijedi na nadolazećem izazovu za osobni imunitet.

Koji će kandidat osvojiti osobni imunitet i onemogućiti ostalim suigračima da glasuju za njega? Možda će to biti neko kome imunitet uopće neće trebati, a možda će to biti upravo neko kome će imunitet u ključnom trenutku spasiti živu glavu. Ivana je već spremna za duel, a na večerašnjim nominacijama doznat će se ko će joj se iz crvenog tima pridružiti te ko će nakon duela “Survivoru” zauvijek reći zbogom.