Poridica Krpan je u šoku nakon što im je Luka rekao da je Saša mrtav. Luka likuje zbog polubratove smrti, a Karlo ga u bijesu ošamari. Kada Julija sazna da Saša nije mrtav, Karlo opet pobjesni na Luku koji im je lagao.

Saša ipak preživi krizu. Mariji lakne, no Loli se stvari kompliciraju, jer ju je Marija prepoznala. Lola ju odvodi podalje od svih i priznaje joj da se lažno predstavlja. Ispovijeda joj se. Govori joj sve što se dogodilo izuzev da je ona kriva za nesreću. Za sve okrivljava Igora i moli Mariju da joj se smiluje i da priliku da pronađe svog davno “otetog” sina tj. da ju podrži u lažnom identitetu. Marija ju ne može podržati u takvoj laži. Želi da Lola prizna istinu.

Nada zatekne Gorana koji traži odbačenu torbu s novcem i želi saznati gdje je njezina kćer Lola. Goran ucijeni Nadu činjenicom da je Lola skrivila nesreću i time sebi i bratu kupi još malo vremena.

Jelena je u potrazi za Rokom koji markira. Pronalazi ga u Mirinoj gostioni i napadne Brunu koji štiti Roka. Bruno je pogođen Jeleninim zamjeranjem.