Dok u plavom plemenu jača sloga, u crvenom su sve vidljivije nesuglasice, a trenutno članovi najviše zamjerki imaju na Kalua.

No, i Kalu ima nešto za reći, stoga će prošetati plažom s Bojanom kako bi mu u lice rekao da osjeća netrpeljivost koju Bojan pokazuje prema njemu. „Ti si pasivno-agresivan prema meni“, reći će mu Kalu, na što će se Bojan vidno naživcirati i sarkastično kimati glavom, a kad ga Kalu pita: „Slažeš li se sa mnom?“, Bojan će mu odgovoriti: „Ne slažem se. Mislim da ne znaš što pasivno-agresivno znači. Tvoja energija ne dogovara meni. Ne odgovara drugima.“

U plavom pak kampu trenutno vlada sasvim drugačija atmosfera. „Jedva čekam vidjeti kako će se odviti ovaj dan. Vjerujem u nas i napravili smo korak u bolje sutra“, rekla je Sanja koja se sve više druži s Davidom i Denisom u njihovom dijelu kampa te će im se obratiti riječima: „Posudila sam vaš recept od riže i moram vam reći da je najbolja od svih“. Osim razgovora o kuhanju, u plavom timu otvorit će se i tema spajanja crvenog i plavog tima. Ususret ujedinjenju, dečki u plavom timu započeli su razgovor o djevojkama koje im dolaze. „Volim djevojke koje se teško osvajaju“, reći će David, a djevojkama iz crvenog tima veseli se i Leo. Iako se među kandidatima šuškalo da se između njega i Antonije rodilo nešto više od prijateljstva, Leo će u razgovoru s Davidom istaknuti ime druge djevojke koja mu je zapela za oko, a o kome se radi, doznajte u večerašnjoj epizodi!