Zabavna igra postaje još dinamičnija jer takmičari Survivora isprepliću svoje karte i nadmašuju jedni druge u strategijama i osvajanju ključnih saveznika dok se polako približava konačni obračun.

Matea, obično glasna i aktivna članica plavog tima, suočava se s izazovima vezanim uz zdravlje, što utječe na njezinu prisutnost i doprinos u plemenu. Dorian će primijetiti njezinu tišinu te će istaknuti kako je, od spajanja s crvenima, manje glasna i kako su je čak crvene članice nadglasale. „Matea je uvijek bila najglasniji glas našeg plemena, ali od kad smo se ujedinili s crvenima, ne samo da se manje čuje jer je bolesna, nego su je crvene cure nadglasale u svakom aspektu“, komentirat će Dorian. Zbog narušenog zdravlja, Matea je bila i na infuziji. „Svi gledaju kako se mučim, kako mi je teško. Kažu da će biti bolje kroz par dana i nadam se, jer sam jako izmučena. Budim se neispavana, u bolovima. Nadam se da ću biti što prije bolje i nastaviti igrati“, ispričat će Matea koja i sama priželjkuje da uskoro opet bude najglasnija u plemenu.

Na poligonu će se plavo i crveno pleme međusobno boriti za posebnu i primamljivu nagradu – izlet brodom na otok Saonu.

Hoće li Matea uspjeti prevladati svoje zdravstvene izazove i ponovno zauzeti svoje mjesto kao glasna figura u plemenu te kako će se dinamika između plavih i crvenih dalje razvijati u svjetlu novih izazova i nagrada, saznajte u nadolazećoj epizodi ‘Survivora’!