Dorian Ivanovski pripremao se i prije nego što je saznao da će se takmičiti u Survivoru tako da dolazi u punoj spremi.

Za sebe kaže da je pedantan i voli se držati plana. Unatoč tome, kaže da nikad ne bi volio biti vođa jer s time dolazi velika odgovornost. Za razliku od većine takmičara, misli da mu glad neće predstavljati problem jer je puno puta bio na dijetama.

Dorian je rođen i odrastao u centru Zagreba, a nakon srednje škole s djevojkom se preselio u Stupnik. Za sebe kaže da je po horoskopu i ponašanju tipičan strijelac. Iako mu je majka Hrvatica, njegov otac je Makedonac, što objašnjava prezime Ivanovski. Dorian je geološki tehničar po struci, a posljednjih pet godina radi u gradskoj plinari. Njegova novopečena strast je modeling, a izvan posla bavi se i sportom – samoproglašeni je hiperaktivac koji trenira 6 do 7 puta sedmično. Kroz godine bavio se različitim sportovima poput plivanja, vaterpola, taekwondoa, boksa, mačevanja, badmintona, streljaštva i powerliftinga, a najviše se zadržao u teretani i u boksu.

„Pred ulazak u Survivor osjećam se identično kao prije odlaska na prvu reviju – ogroman osjećaj pozitivne anksioznosti. Svaki put kad pomislim na to dobijem leptiriće u trbuhu , makar ni sam još nisam svjestan što me točno čeka“