Loša igra crvenog tima koja ih je dovela do plemenskog vijeća, u plavom plemenu će pobuditi sumnje. Martina će kazati na plemenskom vijeću da su se crveni u igri predali prije reda kako bi se riješili ljudi kojih se žele riješiti.

Sve to uzrokovala je drama u crvenom kampu kad je Vojislav prišao Ivani s pričom koju je čuo o njoj. Naime, bio je uvjeren da Ivana okuplja ekipu kako bi dogovorila da se na plemenskom vijeću upravo njega nominira za eliminacijski duel, a ne Varju kako većina kampa želi. Vojislav će potom okupiti Ognjena, Mitra i Uroša te će prokomentirati Ivanine pokušaje da ga izglasa za duel. „Svaki put kad mi neko dođe i priča o nekom drugom, to mi daje crveno svjetlo i ne bih puno vjerovao toj osobi“, izjavit će Uroš poslije ovog malog muškog okupljanja iza kojeg će, pokazat će se, stajati Ognjen.

„Situacija je jako komplicirana u plemenu na relaciji Ognjen-Vojislav i Ognjen-Ivana. Čini mi se da je Ognjen htio igrati duplo“, objasnit će Mitar, a Ognjenu će pozliti, pa će morati primiti liječničku pomoć.

Varja je glavni lik sapunice u crvenom plemenu, ali palicu protagonista polagano će preuzeti Ognjen. Što će se s njim događati ne propustite doznati na plemenskom vijeću u novoj epizodi Survivora na Novoj.