Na Novu BH stiže emotivna i snažna dramska serija „More u mom srcu“ koja prikazuje život sretno udate žene koja odjednom izgubi sve kada joj muž nestane bez traga i ostaje na ulici sa dvoje djece. Borba za preživljavanje postaje njena svakodnevnica i jedina opcija. No, njen život ubrzo se preokreće kada joj se putevi ukrste sa Miratom, ljubavnikom i spasiocem života.

Deniz ima sve što žena može poželjeti: bogat život i živi sretno sa svoje dvoje ljupke djece i zgodnim mužem. Odgajana je bez ikakvih poteškoća. Stoga je sve vrijeme dobronamjerna i vjeruje svim ljudima oko sebe. Denizin život se okreće naglavačke kada njen suprug Alihan nestane bez traga. Brine se za život svog muža ne znajući da ih je njen muž ostavio i pobjegao sa svojom ljubavnicom Sebnem kako bi započeo novi život. Također, ne zna da je njen rođak Hulya taj koji je ugovorio ovu zabranjenu ljubav. Nakon tri dana Alihanovog nestanka, Deniz odjednom gubi svo svoje bogatstvo. Sada nema ništa i nalazi se u očajnom stanju sa dvoje djece i ocem. Izdaja njenog supruga mijenja Denizin život tako radikalno, da se više nikada neće moći vratiti na način na koji je nekada živjela.
U situaciji u kojoj se našla, Deniz useljava u novu kuću u siromašnom kraju i pokušava da bude jaka pred svojom djecom i ocem. Dok se bori da se skrasi u svom novom životu, Deniz pokušava dati sve od sebe da pomogne svojoj djeci da se prilagode novom životu. Tokom svog neizvjesnog putovanja, Deniz upoznaje Merita, ljubavnika zbog kojeg će izgubiti glavu, ali i spasiti svoj život.

Seriju „More u mom srcu“ gledajte od 23. jula u programu Nove BH, od ponedjeljka do subote u 19.20 sati.