S napetom i intrigantnom radnjom koja se temelji na osveti prevarene žene, turska serija „Nevjera“ osvojila je gledatelje od prve epizode, a od 26. septembra gledatelji Nove BH će uživati u drugoj sezoni ove ljubavne drame sa elementima trilera.

Naizgled idiličan život uspješne doktorice Asje sruši se do temelja kada otkrije da njen suprug ima aferu sa mladom ženom Derin. Bio je to zapravo samo početak u otkrivanju klupka tajni skrivenih pod iluzijom sretnog braka. No, Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazat će da je osveta prevarene žene najveća osveta. Ulogu prevarene žene utjelovila je poznata turska glumica Cansu Dere, a glavna muška uloga Volkana pripala je glumcu Caneru Cindoruku.
O svojoj ulozi Cansu je kazala: „U rukama sam imala lik nahranjen iskustvima koja su doživjele mnoge žene, dobro razrađen i dobro sagrađen. Kad prostor od povjerenja jednog čovjeka u trenu bude sravnjen sa zemljom, to ga može nagnati na to da radi stvari za koje je mislio da nikada ne bi učinio, da podivlja. Puno toga na što žene koje su doživjele slične priče pomišljaju, o čemu maštaju, ali to ne mogu učiniti, Asja provodi u djelo. Asja je jaka žena. A zbog toga što je doktorica, njezin se život temelji na tome da prvo postavi dijagnozu, a potom kreće u akciju. Nikada nije nepromišljena. Ima vrlo jaku sposobnost kontrole svojih osjećaja. Za mene je druga vrijedna tačka to što je i nježno istaknuto koliko je važno da žena ima ekonomsku slobodu.“
U drugoj sezoni serije Asji i njenom sinu Aliju sinu život mirno protječe nakon bure koja je nastala nakon suprugove izdaje. Daleko od prošlosti i svih koji su je povrijedili, odlučila je raditi kao doktorica na hitnom prijemu pacijenata. Živi novi život koji ispunjava i nju i njezina sina Alija. Volkan je pak s Derin, koja je nakon nesreće ostala vezana uz invalidska kolica, ostao u Tekirdagu. Sasvim slučajno ili pak ne, u Asjin život ulazi tajnoviti pacijent koji se pokušava sjetiti svoje prošlosti. Neće ni slutiti da će taj čovjek postati njena sudbina i promijeniti joj život iz korijena. Ali, Volkan još uvijek ima neraščišćene račune sa Ajsom i vraća se po svoje. Kada shvati da je Asjin svijet sada Aras, okrutne igre ponovno počinju. Na Ajsinom putu ka sreći i dalje će biti njezina glavna suparnica Derin, koja očajnički želi Volkana po svaku cijenu.
Druga sezona obiluje dramatičnim zapletima i eksplozivnim preokretima koji Asju vode dalje nego što je ikada prije otišla kako bi zaštitila one koje voli. Ko će biti pobjednik u konačnoj borbi istine i laži, izdaje i lojalnosti?
Seriju „Nevjera“ ne propustite od 26. septembra, od ponedjeljka do petka u 20.30 na Novoj BH.