Nakon uspješne prve, Nova BH u svom programu počinje prikazivati i drugu sezonu zabavnog showa 'Ženim sina?' u kojemu majke, a ovoga puta majkama će se pridružiti i jedan otac, za svoje sinove traže bolju polovicu.

Prva sezona showa završila je s dva prstena na ruci i dva prekrasna prijateljstva, a što sve čeka kandidate u novoj sezoni, ostaje nam za vidjeti. Četvero kandidata, četiri majke i otac upuštaju se u avanturu života. Svaki od njih upoznat će po osam djevojaka s kojima će narednih sedmica graditi odnos, upoznavati se, zabavljati – sve do trenutka kada ostaje samo jedno pitanje – staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.
‘Ženim sina?’ je licencirani show iz produkcijske kuće – Warner Brothers International Television, a osim u BiH, veliku popularnost stekao je i u svim zemljama u kojima je bio prikazivan. U središtu pozornosti su majka koja uvijek zna što je najbolje za njenog sina te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav. Naime, radi se o muškarcima koji su šarmantni, zgodni, poželjni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojom majkom. Stoga je krajnje vrijeme da majka preuzme stvari u svoje ruke i pomogne svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!