Nestrpljiva da sazna rezultat, Nada otvara pismo. Razočarana ishodom, napada katatoničnog Marka, kojem se od šoka stanje pogorša.


Ksenija pita Juliju za finansijsku pomoć za Valentinin fakultet. No, Julija reagira na sebi svojstven način.
Igoru je sve lošije zbog rane, koja mu se počinje inficirati. No, usprkos tome, provodi plan otmice Roka. Spletom okolnosti, moraju prenoćiti u bungalovu, a Roku se, iako mu je Igor drag, sve manje sviđa njihova avantura. Jelena je zabrinuta što je Roko prvi put otišao od kuće i ne javlja joj se. No, Bruno je uspije smiriti i opustiti.
Karlo i Julija su dočekali Lolu i Sašu s mora te konačno saznaju od Saše da on obustavlja potragu za Dolores Prpić. Oni odahnu, a već u idućem trenutku kuju plan kako hipoteku i sve finansijske probleme oko imanja prebaciti na nepoznatu D. Prpić.
I Lola je sretna zbog Sašine odluke, osjeća da je barem jedan problem riješila. Ulijeće Nadi u sobu javiti vijest, no zatiče nesretnu Nadu s rezultatima DNK-a analize. Očajna Lola ne može prihvatiti bolnu istinu. Nada, koju prvi put vidimo iskrenu i ‘majčinsku’ prema Loli, odlučna je pomoći svojoj kćeri.