Tamara kopa po Lukinim stvarima i pronalazi kovertu s novcima. Pri tome ju zatiče Luka, koji se poigrava s njom. Kada Tamara naposljetku sazna da je Luka taj koji joj je slao fotografije, Tamara prijeti da će sve reći Karlu jer, ako će ona izgubiti sve, to će se dogoditi i Luki. Kada ga pita šta zapravo hoće od nje, Luka odgovori da želi upravo - nju.


Igor kriomice posjećuje Nadu u bolnici i prijeti joj.
Lola je u panici jer Jelena mora prijaviti Nadino ranjavanje policiji te traži Nadine dokumente. Na njenu sreću, Julija se angažira oko toga da Jelena ne zove policiju. Problemi za Lolu ne prestaju, jer je Nada od Igora saznala za Lolino učestvovanje u nesreći u kojoj je Ana Tomić izgubila život.
Filip pokušava upozoriti Valentinu na Gorana, ali ona ga ne sluša. Kad konačno sretne Gorana, koji je, zabrinut zbog Igora, ignorira, ona shvata da je Filip u pravu. Valentina sretne Maju, koja želi poći s njom, no Valentini je dosta svega i odlazi sama iz Knežev dola.
Bruno je konfrontirao Roka zbog ispričnica, ali Roko se ne da. Bruno nije siguran što da radi, kad dolazi Karmela, slomljena zbog Ivanove prevare. Bruno ju utješi, a Jelena je ponosna na njega.