Karmela se neugodno iznenadi kad na imanju sretne Nadu i shvati da je ova ostala u Knežev dolu. Za to vrijeme, Lola je u Zagrebu, vjeruje da će joj se Saša pridružiti.

Saša je pak sve više uvjeren da ga je Lola ostavila, posebno kad sazna da se ni Jeleni nije javila u vezi izbivanja s posla. Saša želi prijaviti njen nestanak policiji, ali ga spriječi Igor, kojeg je Nada uspjela nagovoriti da uvjeri Sašu kako ga Lola nije ostavila i time im kupi još malo vremena.
Maja pati za Goranom, a neumoljivi Karlo je hvata u povratku kući nakon noći provedene s Goranom. Valentina je uspije spasiti lažima.
Julija je izvan sebe zbog Ivanove nesreće, a Karlo joj, uz pomoć Boruta, pokušava osigurati najnižu zatvorsku kaznu u slučaju da policija otkrije njenu krivnju. Međutim, Julija ne želi ni čuti za zatvor.
Kseniju naziva kamatar i prijeti joj da mu mora vratiti novac do kraja sedmice, zbog čega se ona konsultuje s Milanom. Njihov razgovor načuje Miro.
Bruno od Roka saznaje za Tamarinu trudnoću te je na sto muka. Ulje na vatru dolijeva i činjenica da je zgodni novi liječnik Matija stalno u Jeleninoj blizini. Kad upita Jelenu tko je otac Tamarinog djeteta, Jelena se naljuti.