Saša donosi Lolu u bolnicu, traži hitnu pomoć. Kad je stabiliziraju, liječnik želi uplesti policiju. Lola i Saša kriomice bježe iz bolnice. Kad Lolu rana baci u groznicu, Saša zove Jelenu koja stiže, previje joj ranu i da joj antibiotike. Saša joj otkriva istinu o Ani Tomić. Kad se probudi, Lola Saši govori o izgubljenom djetetu i on shvata da je sve učinila kako bi pronašla davno izgubljenog sina.


Luka i Karlo očajnički pokušavaju doznati kako je Tamara, a Jelena im – u dogovoru sa sestrom – slaže da je zbog pada izgubila dijete. Tamara je odlučila pobjeći od Krpana, a u tome joj pomažu Irena i Jelena. Luka krivi Karla za Tamarin pad, a Karla novosti potpuno dotuku.
Julija Božidaru govori da Miro zbog Marije nije bio u dobrim odnosima s pokojnim bratom, što ga zaintrigira. Julija zatim Miri nudi pomoć u obliku advokata, igrajući dvostruku igru.
Kseniju muči grižnja savjesti jer je Miro osumnjičen zbog njenog svjedočenja, a i shvata da je osuđuje, jer je razgovarala s policijom o Miri. Kad dođe provjeriti kako je, Miro se sukobi s njom i priznaje da je bio s Marijom te večeri kad je Darko umro. Ksenija na to krene preispitivati svoje odluke.