Saša i Lola shvaćaju da imaju samo jedno drugo, a istovremeno se bore sa svojim osjećajima prema majkama. Saša ne može vjerovati da ga je Marija cijeli život lagala, a Karlo mu uvelike pomaže da u to do kraja povjeruje. Na grobu se zbliže, što Nada iskoristi i odvuče Karla kako bi se s njim zbližila. Lola prijeti Nadi da se mora što prije izgubiti iz kuće. Tamara Kseniji slučajno uništi papirić igre na sreću s dobitnom kombinacijom, a Ksenija njoj novu haljinu smjesom iz blendera. Valentina se nenamjerno uspije osvetiti Tamari, koja se izvikala na Kseniju i ponizila Valentinu, tako što joj ispara tu haljinu. Jelena i Karmela su provele pijanu noć u gostioni. Karmela se ujutro suočava s mamurlukom i priznaje sebi da joj je život s Ivanom potpuni promašaj. Jelena se uz mamurluk prisjeća i toga da je poljubila Bruna. On je na to čekao cijeli život, a Jeleni je užasno neugodno radi toga. Brunu to pogodi. Bruno odlazi s Irenom kod Julije raspitati se o Miri. No, nailazi na zid kod stare Krpanice. Ona mu daje do znanja da Mirin nestanak nije nikakva drama te nastoji zatvoriti tu priču oko Mire. Ali Bruno ne kani odustati.

Saša i Lola shvaćaju da imaju samo jedno drugo, a istovremeno se bore sa svojim osjećajima prema majkama. Saša ne može vjerovati da ga je Marija cijeli život lagala, a Karlo mu uvelike pomaže da u to do kraja povjeruje. Na grobu se zbliže, što Nada iskoristi i odvuče Karla kako bi se s njim zbližila. Lola prijeti Nadi da se mora što prije izgubiti iz kuće.
Tamara Kseniji slučajno uništi papirić igre na sreću s dobitnom kombinacijom, a Ksenija njoj novu haljinu smjesom iz blendera. Valentina se nenamjerno uspije osvetiti Tamari, koja se izvikala na Kseniju i ponizila Valentinu, tako što joj ispara tu haljinu.
Jelena i Karmela su provele pijanu noć u gostioni. Karmela se ujutro suočava s mamurlukom i priznaje sebi da joj je život s Ivanom potpuni promašaj. Jelena se uz mamurluk prisjeća i toga da je poljubila Bruna. On je na to čekao cijeli život, a Jeleni je užasno neugodno radi toga. Brunu to pogodi.
Bruno odlazi s Irenom kod Julije raspitati se o Miri. No, nailazi na zid kod stare Krpanice. Ona mu daje do znanja da Mirin nestanak nije nikakva drama te nastoji zatvoriti tu priču oko Mire. Ali Bruno ne kani odustati.