Luka saznaje da zaposlenici firme nisu dobili plaće, konfrontira oca i želi dati otkaz, no šokira se kad mu Karlo hladno odvrati da će direktorsko mjesto preuzeti Saša.

Julija pokušava razgovarati s nervoznim Lukom, ali on gubi kontrolu te konfrontira Tamaru. Intimnom razgovoru Tamare i Luke svjedoči Irena.
Maja je zaboravila na Valentinin rođendan, no umjesto da se posveti prijateljici, ona je i dalje privučena Antom koji dolazi u gostionu. U međuvremenu, Goran se raspituje kod razočarane Valentine o Maji, je li slobodna. Kako bi se pokazala, Maja priprema Valentini tulum iznenađenja u gostionici, a zapravo pokušava impresionirati Antu. No… Ante opet povrijedi Maju, što ona jako teško podnese.
Igor ne pušta Lolu na miru, odlučan da otme Roka. Lola se slama i pokušava ga odgovoriti, ali Igor plane i baci njen vjenčani prsten u jezero. Saša iz daljine svjedoči njihovoj svađi i želi da mu Lola prizna istinu.
Nakon operacijskog zahvata, u bolnicu se vraća Marko. Jelena preuzima brigu o svom katatoničnom ocu.
Saša želi od Karla saznati više o Marijinoj prošlosti, ali Karlo nastavlja manipulirati s njime, još više ga izluđujući.