Crni upozorava Gorana na njihov dogovor te mu prijeti. Njihov razgovor načuje Maja, koja prizna da je ona ta koja je prodala fotografije. Crni obavijeti Gorana da mu sada duguje – duplo.


Tamara dolazi do Jelenine kuće, gdje zatiče prizor sretne porodice. Jelena uvede nesretnu Tamaru u kuću, a nakon što joj potresena Tamara ispriča šta se dogodilo, Jelena se šokira. Ponudi sestri da prespava kod nje. Tamaru činjenica da je morala tražiti utočište kod Jelene još više ponižava. Sve više je obuzima očaj, a Bruno shvata da će mu suživot s njom biti težak, uz krivnju koju osjeća.
Karlo se vrlo loše nosi s novom situacijom, opija se, pokušavajući potisnuti poniženje koje osjeća zbog Tamarine izdaje.
Irena je ogorčena zbog objave slika. Odlučno govori Igoru kako će pronaći osobu koja je prodala slike redakciji. Igor skriva kako sumnja da iza toga stoji njegov brat Goran.
Tamara više ne može izdržati pritisak, bježi iz Jelenine kuće – i to od Roka. Slomljenu je pronalazi Luka, ali ona grubo odbija njegovu pomoć.