Dok Nada pokušava doznati kojem djetetu pripada Makova narukvica, Karmela laže Ivanu da je ona pronašla.

Ivan od Karmele traži da napravi smrtovnicu za Lolino ‘mrtvo dijete’, što ona ne želi. Dok prisluškuje razgovor Matije i sestre Mirjane o dokumentaciji potrebnoj za preminule, Ivan dobiva ideju. Dok pokušava falsificirati dokument, Ivanovo zdravstveno stanje se pogorša i on pada u nesvijest.
Saša se naljuti na Jelenu nakon što mu je rekla svoja saznanja o Ani/Loli. Frustriran, konačno se odlučuje na razvod od Lole.
Branko je dovukao Gorana na imanje. Karlo prvo napada Gorana, ali ga na kraju pušta, kad ga Igor uspije uvjeriti da Goran nije oteo Maju. Luka, Saša i Ksenija zabrinuti su zbog Majine otmice.
Maja na nagovor Igora i Gorana naziva Krpane. Nakon što prime uspaničeni poziv od „otete“ Maje, Saša, Luka i Julija predlažu da pođu na policiju, ali Karlo to spriječi. Julija optuži Karla da će snositi krivicu ukoliko Maja nastrada. Karlo uzima stvar u svoje ruke i zove Božidara.
Dok popravlja vodu u Mirovoj gostioni, Brunu se ukliješti živac u leđima. Maja pak, unatoč Igorovoj zabrani, izlazi iz skrovišta, a iz daljine je spazi Irena.