Julija napada Tamaru, želi znati ko je otac njenog djeteta. Tamara je u strahu i, dok je Jelena tješi, Julija odaje Karlu da je Tamara trudna. Karlo dolazi kod Tamare po odgovore.

Karlo obeća da će zaštititi nju i dijete pa Tamara pristaje vratiti se na imanje. Jelena je razočarana kad vidi da je Tamara otišla.
Luka daje Kseniji novac koji je štedio za sebe i Tamaru. Laže joj da je to njen dio zarade od projekta Otok. Sretna Ksenija šalje Valentinu u Zagreb na kurs i vraća Miri dio novca. Filip je pak slomljen saznanjem da Valentina odlazi. Miro ga motivira da otkrije Valentini svoje osjećaje, ali Filip opet nema hrabrosti za to.
Maja moli Igora da nastave s otmicom. Igor pristaje, ali pod uvjetom da je on šef. Karlu je Majina nova poslušnost sumnjiva te naređuje Branku da je drži na oku.
Saša je unajmio privatnog detektiva od kojeg saznaje da je Ana nestala iz Zagreba i da po bolnici u kojoj je radila kruže tračevi kako je uzrok tome bio oženjeni muškarac.
Nada nastavlja s potragom za Makom. Odlazi u bolnicu gdje prisluškuje Karmelin i Ivanov razgovor iz kojeg saznaje da je Marko 2009. godine bio u Americi, jer je vodio suprugu na liječenje. Poražena, shvata da Mak nije u Americi, no ne sluti da je na korak od nje…