Nakon što je Marko pomaknuo ruku, Jelena moli Karmelu da dovede Roka kod djeda. Roko je u strahu jer misli da će djed umrijeti, no Petar ga hrabri.

Kad Marko konačno otvori oči i ugleda Petra, ima jaku reakciju i uhvati njegovu ruku, što prestravi Ivana, koji je zabrinut zbog tajne o djetetu koju Marko može odati.
Tamara traži od Karla da izbaci Nadu van iz kuće, a Karlo pak traži od Luke da urazumi Sašu i odgovori ga od gradnje hotela. Kada ga Luka odbije, Karlo potegne druge veze.
Igor konfrontira Lolu i zahtijeva čuti istinu – je li ona nagovorila Sašu da ga izbaci iz kuće? Lola negira pa Igor bezuspješno traži odgovore od Nade, koja pak na stubištu nalazi onesviještenu Tamaru.
Valentina pomaže ukočenom Filipu u gostioni i pokušava mu pomoći srediti dugove. Želeći mu pomoći, Valentina Filipu nudi masažu. No, umjesto pod njenim, Filip završi pod Milanovim rukama.
Maja se osjeća loše u gostioni, jer je Valentina ignorira. Stvari postaju još gore kad dođe Ante s prijateljima. Maja se natjera ispričati Anti zbog svojih laži, no on ne reagira najbolje.