Saznajte šta vas očekuje u novoj epizodi serije "Drugo ime ljubavi", večeras od 19.15 sati na Novoj BH.

Lola spasi Nadu od bijesnog Igora i traži od nje da odmah napusti Knežev dol. Nada joj uzvraća zahtjevom neka umjesto nje ode Igor. Prekida ih Julija koja želi pričati s Nadom. Julija pokušava ispipati Nadine namjere i sve više shvata da bi Nada mogla postati prijetnja. Upozorava Karla na nju. Njuškajući po kući, Nada pronalazi prsten koji je Luka kupio za Tamaru i stavlja ga na vidljivo mjesto.
Luka i Saša zabrinuti su jer ne znaju gdje je Maja. Luka traži od Gorana da mu pomogne osvetiti se Anti. Goran shvata da što Luka zapravo želi – ubiti Gorana. Maja odlazi potražiti utjehu od oca koji ne shvata što se dogodilo. Po povratku kući, Maja shvata da si je laganjem o silovanju iskopala rupu i da više nema povratka.
Jelena je u haosu pripreme za spoj s Brunom. Lola dolazi po Roka, no on je u međuvremenu dobio virozu i mora ostati kod kuće s Jelenom. Lola je razočarana što neće provesti vrijeme s Rokom, no nema izbora. Bruno zatiče Jelenu u haosu, no vrlo brzo počnu uživati u spoju. Skoro se poljube, no prekida ih Roko. Jeleni je ipak drago što je Bruno došao.
Milan nagovara Antu da izvuče novac od Krpana na račun toga što su ga pretukli. Irena pokušava saznati više o događaju. Sreće Igora u gostioni i upozorava ga da pripazi na brata. Igor je u panici zbog mogućeg dolaska policije. Na Lolin užas, u kuću dolazi policija.
Karmela dolazi kući s posla i zatiče Ivana koji je pozvao prijatelja na večeru. Karmela se ljuti na Ivana koji je ignorira i ona mu se osvećuje na svoj način.