Luka moli Irenu da mu otkrije ako zna gdje je Tamara i priznaje joj da je voli. Irena je u šoku, no ipak ne otkriva Tamarinu lokaciju. Ivan otkriva sinu da se Karmela želi razvesti od njega, u nadi da će Petar utjecati na Karmelu. Petar je izvan sebe od tuge. Ivan traži od Karla da mu pomogne riješiti 'problem' Karmele. Slomljena Lola ne uspijeva stići do policije jer je pronalaze Nada i Saša. Nada otkriva Loli da je Mak živ - Petar je njeno dijete! Saša je šokiran informacijama i shvata da Nada i Lola ne lažu. Bruni je previše loše pa ostane prenoćiti kod Jelene. Idućeg jutra, Roko je presretan što ga vidi i moli Jelenu da Bruno ostane. Jelena pristane, no na povratku s posla uhvati ih kako bolesni u kući pjevaju karaoke pa poludi na neodgovornog Brunu i pred Rokom zaključi da definitivno više neće biti s Brunom. On očajan i tužan prihvata prijateljev prijedlog da dođe u Zagreb na razgovor za posao.

Luka moli Irenu da mu otkrije ako zna gdje je Tamara i priznaje joj da je voli. Irena je u šoku, no ipak ne otkriva Tamarinu lokaciju.

Ivan otkriva sinu da se Karmela želi razvesti od njega, u nadi da će Petar utjecati na Karmelu. Petar je izvan sebe od tuge. Ivan traži od Karla da mu pomogne riješiti ‘problem’ Karmele.
Slomljena Lola ne uspijeva stići do policije jer je pronalaze Nada i Saša. Nada otkriva Loli da je Mak živ – Petar je njeno dijete! Saša je šokiran informacijama i shvata da Nada i Lola ne lažu.
Bruni je previše loše pa ostane prenoćiti kod Jelene. Idućeg jutra, Roko je presretan što ga vidi i moli Jelenu da Bruno ostane. Jelena pristane, no na povratku s posla uhvati ih kako bolesni u kući pjevaju karaoke pa poludi na neodgovornog Brunu i pred Rokom zaključi da definitivno više neće biti s Brunom. On očajan i tužan prihvata prijateljev prijedlog da dođe u Zagreb na razgovor za posao.