Marija pokuša još jednom reći Loli da kaže Saši istinu, no Lola se zatvara u kupaonicu i izbjegava susret.

Karmela misli da Lola ima tremu i odlazi to reći Saši, koji ubrzo shvati da je Lola nestala te odmah kreće u potragu. Sašu zaustavlja Karlo, koji mu govori da se svadba mora održati. Bijesni Saša udari Karla i nastavlja potragu za Lolom, koja bježi što dalje od vile i svatova. Zaustavlja se kraj kapelice, očajna i shrvana.
Goran je vezao Igora lisicama za krevet. Igor laže bratu da je odustao od plana da otme Lolu, no Goran mu ne vjeruje. Kada Goran ostavi Igora samog, ovaj se uspije osloboditi, uzima pištolj i odlazi pronaći Lolu.
Maja počinje piti kako bi se ohrabrila uoči Antinog dolaska. Kad se Ante pojavi, ona kreće u flert, koji ubrzo prekida Ksenija. Maja je ponižena, a Ksenija sve više zabrinuta.
Ivan je nervozan dok čeka pojavu tajanstvene Ane Tomić, uvjeren da se radi o njegovoj bivšoj ljubavnici. Tamara spušta sestri da je to mogla biti njena (Jelenina) svadba.
Marija napokon saspe Karlu sve u lice. Govori mu kako je njoj i Saši uništio život i kako mu više neće dopustiti da je ucjenjuje. Karlo je izvan sebe od bijesa. Julija načuje Marijine prijetnje, ali ih zamalo čuje i Irena koja čitavo vrijeme njuška među gostima, u potrazi za pričom.
Petar i Roko istražuju po kući. Odlaze u podrum gdje nalaze Karlov novac, ali i kuburu.