Lola se uspije izvući i ne reći istinu Saši, kojemu je Igor plasirao priču da je Lola imala teško djetinjstvo, što i potkrijepi Lolina laž da ju je majka kao malu ostavila.

Filip je uvjeren da Mirov odlazak postaje sve misteriozniji. Shvativši da je neko kopao po Mirovim stvarima, Filip i Irena zaključe da nešto ne štima oko njegovog odlaska te zovu policiju.
Igor i Goran imaju plan kako se uvući pod kožu Krpanima. Igor nađe kontakt preko kojeg planira izvući informacije o Tamarinoj prošlosti.
Maja, pak, svoje stanje (sram zbog pijanstva i odnos s Antom) krije od svih, ali uspje čuti šta zapravo o njoj misle Ksenija i Valentina.
Saša se, pod dojmom priče s Lolom, odluči na otvoren razgovor s ocem, jer želi znati šta se zapravo dogodilo između majke i njega, ali Karlo ga najprije poziva na svečani porodični ručak. Saša pristaje i svi Krpani su spremni za druženje. No, najprije ih iznenadi dolazak braće Šarić, koje Karlo poziva da im se pridruže, a kasnije, na iznenađenje sviju, a na užas Lole, Igora i Gorana, na imanje nenajavljeno dolazi Nada, koja se predstavlja kao Anina majka. Lola, Igor i Goran su u šoku.