Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Tamara i Irena odlaze za Zagreb, gdje Irena saznaje da su ona i urednik dobili otkaz, a Tamara doživi fijasko na audiciji. Shvati da joj je bivši ljubavnik producent smjestio audiciju za ulogu sponzoruše.
Saša pomaže mamurnoj Maji da dođe sebi nakon što su se vratili iz bolnice, dok je istovremeno zabrinut za Lolu, koja se nije pojavila na poslu, niti mu se javila cijeli dan.
Lola, pak, naleti na svađu Milana i Roka te spasi Roka pred Milanom, ali shvati da je Roko bio nestašan i da je ukrao strip. Igor ih zatekne u zagrljaju te oboje zaključe da se moraju, bez obzira na sve, izboriti za svog sina i vratiti ga. Lola shvata da mora žrtvovati ljubav prema Saši i vratiti svog sina. Na kraju, Lola i Igor smisle plan te Igor sam dočekuje Sašu u gostinjskoj kući s namjerom da se obračuna s njim. Saša zahtijeva od Igora da mu kaže istinu.
Ksenija je razočarana Valentinom nakon Majinog pijanstva, a Filip joj napokon uspije dati rođendanski poklon. No, Valentinina reakcija ga razočara. Filip se natječe s Goranom za Valentininu pažnju, ali Gorana više zanima Maja.
Karlo kupuje Tamari skupocjenu ogrlicu te predloži Luki da uzme prsten za svoju djevojku, što Luka ne odbija.