Lola otkriva Nadi što se doista dogodilo Ani Tomić. Nada je emotivna i slama se na Loline prozivke. Lola je prvi put vidi takvu.


Karlo i Julija su uvjereni da će na ostavinskoj raspravi Saša dobiti imanje, ali će ga prepisati Karlu kad sazna za dugove. No, Krpane šokira saznanje da je Marija imanje na moru ostavila (za njih) nepoznatoj Dolores Prpić. Krpanovi su potreseni, a Lola izbezumljena od straha, no spašava ju Nada, koja preuranjeno okonča ostavinsku raspravu.
Karlo proziva Luku zbog toga što nije isplatio radnicima plaće, ne znajući da je taj novac Luka dao Goranu za Tamarine kompromitirajuće fotografije. Ipak, Tamara staje na Lukinu stranu i laže da joj je Luka dao novac za liječenje oca.
Jelena je u čudu jer ju Karmela uvjerava da je odlučila pružiti Ivanu drugu šansu. Komentira to s Brunom i odlučuje pričati s Rokom i reći mu da je u vezi s Brunom. Roko ne reagira dobro.
Mamurnom Igoru teško pada što mora slušati Jelenu i Brunu kako pričaju o Roku. Po dolasku u gostinjsku kuću, posvađa se s bratom, saznavši da je on uzeo novac od Luke. Braća se posvađaju i prekriže jedan drugog. Igor od Crnog traži da mu nabavi falsificiranu putovnicu na ime Igor Ramljak.