Dok Jelena brine gdje je Roko, Lola strahuje da ga je Igor oteo, misleći da mu je sin.

Obje su zatečene kad Igor donese ozlijeđenog Roka. Igor je Jeleni sumnjiv i ona prvo Roku zabranjuje da se druži s njim, a zatim želi da Lola to prenese Igoru. Lola teško potiskuje koliko je povrijeđena (jer misli da je Roko njeno i Igorovo dijete). Petar zataji Karmeli da je bio kod Roka i tako pomogne Loli; njih se dvoje sve više zbližavaju.
Saša u razgovoru s Brunom i Filipom saznaje da su Miro i njegova majka očito imali dublji odnos nego što se to pretpostavljalo. Saša pokušava od Ksenije saznati više o prošlosti i odnosu Mire i Karla, no Ksenija ne želi pričati o tome. Saša priča i s Julijom, koja je jednako zagonetna. Saša je sve više siguran da postoji velika tajna u životu njegove majke.
Ante zahtjeva da Bruno Jeleni ispostavi račun za Antin auto, no Bruno odluči preuzeti trošak na sebe.
Luka saznaje da je Ivan dobio novce od Karla i sve je više zabrinut. Saša ga nenamjerno podsjeti na to da je Karlo zapravo taj koji sve kontrolira.
Irena pomaže Tamari da se pripremi za audiciju za jednu ulogu, no Tamara se naljuti na nju kad ju Irena nehotice uvrijedi. Irena se ipak uspije ispričati, no očito je da je od prijateljstva s Tamarom više zanima posao i Karlo.