Nakon što Tamara pokuša ucijeniti Božidara, Irena se naljuti na nju zbog tog nepromišljenog čina, a Luka traži od nje da mu prizna čime ga je pokušala ucijeniti.

Ona je prisiljena priznati da joj je bio klijent.
Lola u gostioni mora dijeliti sobu s Majom koja zbog toga poludi od ljutnje. I mještani su zgranuti njezinom pojavom u gostioni zbog čega se Lola osjeća užasno, ali stoički podnosi poniženja.
Milan je bijesan kad shvati da Bruno djeluje previše sporo po pitanju potraživanja uloženog novca Udruge „Naš Knežev dol“ od Krpana. Dok Bruno razgovara sa Sašom, Milan, Ante, Mirjana i Đurđa stižu na imanje, odlučni da se domognu svog novca. Bruno ne uspijeva smiriti pobunjenike koji žele nazad svoj uloženi novac od Karla. Pokušava držati situaciju pod kontrolom, ali Milan i ostali ulaze u kuću na Julijino veliko iznenađenje.
Ana suočava Ivana u vezi nepotpisanih papira za razvod. Ivan pokušava manipulirati njome, ali ipak potpisuje papire. Ivan traži novac od Karla. Karlo ga isprva odbija, ali mu ipak pristaje dati novce u zamjenu za protusulugu – da svjedoči na sudu protiv Luke.