Nakon udarca u glavu, Saša se osjeća sve gore kako mu se vraća sjećanje. Uvjeren je da ludi. Odlazi kod Jelene u nadi da će mu ona pomoći i ona ga, zabrinuta, šalje neurologu.


Nada shvata da je Karmela osoba koja je izgubila novčanik i narukvicu. Odlazi kod Petra i pokazuje mu narukvicu, uvjerena da je konačno pronašla svog unuka.
Tamara planira iskoristiti snimku razgovora Karla i Julije kako bi se oslobodila Krpanovih. No Jelena ne želi da se Tamara miješa u razotkrivanje kriminalnih radnja porodice Krpan. Tamara je razočarana i smatra da joj Jelena opet ne daje podršku.
Kad Karmela od Petra dozna da ga je Nada pitala za narukvicu shvati da je Nada sve povezala. Očajna, zove policiju i lažno svjedoči protiv Nade. Policija dolazi po Nadu i privodi je zbog pokušaja ubistva Ivana. Saša se budi u bolnici nakon što je izgubio svijest. Svega se prisjetio. Odlučuje otići u Zagreb kako bi od detektiva saznao sve što je moguće o Dolores.
Irena shvata da je Igor otišao. Pokušava pronaći Gorana, no ni njega nema u motelskoj sobi. Konfrontira Maju u vezi lažne otmice. Maja pukne te neposredno prizna da je i Igor bio upleten.