Luka motivira Irenu na djelovanje te kreću prema Karlovoj firmi kako bi došli do dokumenata. Kopaju po poslovnoj dokumentaciji firme Krpan, ali ne nalaze nikakve dokaze. Nada se skriva od Božidara i pokušava vidjeti Lolu, no ne uspijeva i prijeti policajcima ako Loli učine nešto nažao.

Goran se vraća u Knežev dol i dolazi Maji. Ona je bijesna i ne shvata gdje je bio sve ovo vrijeme. Goran se pravda da se morao skrivati zbog otmice, iako je zapravo morao bježati zbog Lole te je tražiti po Zagrebu, što ne smije priznati Maji. Maji njegovo objašnjenje nije dovoljno. Goran se pokuša zaposliti u gostioni, no i Filip ga odbija.
Karmela doznaje da je suspendirana. Sumnja da joj je to Ivan smjestio preko Karla. Moli Jelenu da pošalje Ivana na terapiju što dalje iz Knežev dola. Jelena se prvo naljuti na nju, jer je Lola u zatvoru i ispaštat će zbog Ivanovih, Karmelinih i Markovih grijeha, no kasnije se predomisli i pošalje Ivana iz Knežev dola. Ivan ludi jer zna da iza njegove rehabilitacije u toplicama stoje Karmela i Jelena.
Lola je u zatvoru i nikoga ne želi primiti u posjetu. Kad ugleda Sašu na hodniku, srce joj se umalo slomi. Moli ga da ne oda Batiniće jer ne želi naštetiti svome sinu. Saša se drži hladan prema njoj, iako je i dalje voli.