Julija i Karlo prisustvuju pregledu Krpanovih vozila, no policija ne nalazi ništa - Branko je na brzinu popravio Karlov terenac kojim je Julija pregazila Ivana.

Ipak, Juliju u snovima proganja Darko, kao i grižnja savjesti zbog Ivana. Dok se Miro sprema započeti radove na zemljištu u blizini gostione, Julija dolazi i zaprijeti mu da mora stati s radovima. Vraća se kući, gdje se sukobljava s Karlom, koji je pozvao Karmelu na večeru.

Karmela posjećuje Ivana i nada se da je Lola zajedno s Nadom i Igorom zauvijek otišla iz Knežev dola.

Goran dolazi na imanje kako bi učinio lijepu gestu za Maju. Želi razgovarati s Karlom, ali ga Valentina razuvjeri i pomaže mu da opet pridobije Maju. Goran i Maja provode romantične trenutke u motelu, no svjesni problema koje uzrokuje njihova veza.

Bruno je ljubomoran na Matiju koji postaje pravi hit u bolnici. Tamara se sprema otići u Zagreb obaviti pobačaj, ali autobus kasni i Ksenija joj nudi prijevoz. Ksenija saznaje što Tamara planira i savjetuje joj da razmisli.

Saša je izvan sebe zbog Lolina odlaska, pogotovo kad nađe njen prsten kraj jezera. Ispituje Nadu, koja ga uvjerava da ga Lola nikad ne bi ostavila. Traži odgovore od Igora, ali ih ne dobiva.