Lola suočava Nadu sa stvarima koje joj je učinila, a Nada se prisjeća istine – socijalni radnik i Marko su je prevarili, mislila je da daje Maka na privremeno posvajanje.


Igor govori Loli kako ju ne može gledati u Sašinom zagrljaju i želi da ode s njim iz Knežev dola. Lola ne pristaje. Moli Igora da se sabere. Ne smije učiniti ništa što bi ugrozilo šansu da dobiju natrag sina.
Luka i Saša se zbližavaju tijekom boravka u zatvoru, a, nakon što Ante mijenja iskaz na policiji, Saša i Luka su oslobođeni. Lola otkriva Saši da je Maja lagala. Saša je zaprepašten.
Maja je u strahu da će Karlo učiniti nešto nažao Anti, a još više je šokira kazna koju je Karlo priredio za nju. Uzima sve njezine stvari.
Jelena i Bruno proveli su noć zajedno u njegovoj radioni. Ujutro se opet prepuštaju strastima pa Jelena zakasni pokupiti Roka, koji se naljuti na nju.
Valentina pomaže Filipu u gostioni, nakon što je Đurđa uvrijeđeno otišla.
Irena ucjenjuje Karla te na kraju dobiva posao voditeljice odnosa s javnošću porodice Krpan. Julija je bijesna zbog toga, ali Karlo je uvjerava da će držati Irenu pod kontrolom.