Saša zove Boruta da raspravi s njim o mogućnostima vezanim za novac koji duguju, no Karlo dobije ideju što reći mještanima – pružit će im besplatnu pravnu pomoć preko Boruta. Mještani su podijeljenih mišljenja i dolazi do svađe. Julija insistira da Karlo vrati Kseniju na posao. Odlazi sama u nabavku namirnica, pozli joj i izgubi svijest. Budi se u bolnici i odbija bilo kakve pretrage. Nakon posjete Luki, Tamara odlazi Ireni koja dobije novu ideju kako se suprotstaviti Karlu. Irena prati Branka koji po Karlovom naputku odlazi do banke. Kako bi došla do informacija, Irena izlazi na piće sa zaštitarom. Shvati da uz punomoć i članovi porodice mogu doći do sefa u kojem su možda važne informacije za borbu protiv Karla. Nakon što je dobila potpisane brakorazvodne papire, Karmela se konačno počinje osjećati slobodno. Odlazi kod Šiška i daje mu do znanja da se situacija promijenila. On je zove na spoj.  Jelena predloži Karmeli da Lola pričuva Petra dok je ona na večeri sa Šiškom. Karmela oklijeva no ipak pozove Lolu koja jedva dočeka provesti vrijeme s Petrom.

Saša zove Boruta da raspravi s njim o mogućnostima vezanim za novac koji duguju, no Karlo dobije ideju što reći mještanima – pružit će im besplatnu pravnu pomoć preko Boruta. Mještani su podijeljenih mišljenja i dolazi do svađe.
Julija insistira da Karlo vrati Kseniju na posao. Odlazi sama u nabavku namirnica, pozli joj i izgubi svijest. Budi se u bolnici i odbija bilo kakve pretrage.
Nakon posjete Luki, Tamara odlazi Ireni koja dobije novu ideju kako se suprotstaviti Karlu. Irena prati Branka koji po Karlovom naputku odlazi do banke. Kako bi došla do informacija, Irena izlazi na piće sa zaštitarom. Shvati da uz punomoć i članovi porodice mogu doći do sefa u kojem su možda važne informacije za borbu protiv Karla.
Nakon što je dobila potpisane brakorazvodne papire, Karmela se konačno počinje osjećati slobodno. Odlazi kod Šiška i daje mu do znanja da se situacija promijenila. On je zove na spoj.  Jelena predloži Karmeli da Lola pričuva Petra dok je ona na večeri sa Šiškom. Karmela oklijeva no ipak pozove Lolu koja jedva dočeka provesti vrijeme s Petrom.