Odbjegli Petar i Roko pokušaju se ugrijati paleći vatru, no kućicu ubrzo ispuni dim. Lola spašava Petra i Roka iz požara. Nakon kratkog ujedinjenja sa sinom, pronalaze ih Saša, Šiško i Karmela kojoj Petar momentalno pohrli u zagrljaj. Lolu to emocionalno uništi, ali je Nada uspije ohrabriti da se bori za svog sina.


Tamara se pokaje što je otjerala Luku. Nazove ga da se vrati i priznaje mu – dijete koje nosi je njegovo. Luka je sretan kad to sazna, no da bi im osigurao siguran život, mora se riješiti Karla – koji ih neće samo tako pustiti. Tamara mu predlaže da se udruži s Irenom i da zajedno skuju plan kojim bi ga zaustavili, a Irena iznosi Luki svoje sumnje glede projekta „Otok“.
Saša govori Jeleni da je Marko možda umiješan u otmicu Lolinog djeteta. Šokirana, Jelena ga istjera iz kuće. Na Darkovoj odjeći pronađen je ženski DNK, zbog čega Božidar posumnja na Marijinu upletenost u njegovo ubistvo. Karlo jedva uspijeva smiriti Božidarovo raspitivanje oko pljačke na imanju. Raspituje se o istrazi Darkova ubistva te Julija načuje da su našli ženski DNK. Prestravi se misleći da joj je policija na tragu.