Filip napokon uspije riješiti problem s Milanom i njegovim pićem na dug, kad Irena shvati da Filip ima i druge brige – nikako da pokaže Valentini da za nju osjeća nešto više od prijateljstva. Njihov razgovor prekida Bruno, koji moli Filipa da mu pomogne u organizaciji karmina za Marka.

Tamara odbija Lukinu i Karlovu sućut i odlazi na sprovod samo sa sestrom. Jelena i ona se zbližavaju, a Tamara na grobu ostavlja očevu poruku koja je pronađena u njegovoj bolničkoj sobi. Tu poruku kasnije nalazi Ivan i pobijesni na Marka koji mu i u smrti stvara probleme. Ivan uništi poruku.

Svađa Maje i Karla eskalira do te mjere da Karlo odluči presjeći njihov odnos. Naloži Valentini da prenese Maji obavijest da je izbačena iz kuće, a Valentina će zauzvrat dobiti natrag svoj posao. Maja odbija biti izbačena iz kuće, pozivajući se na činjenicu da je kuća sad Sašina, no Karlo je nepopustljiv – izbacuje Maju van.

Karmela je sumnjičava i, prateći Ivana, shvati da se on želi riješiti nekog predmeta koji baca u smeće. Karmela naposlijetku pronalazi predmet.