Maja odlazi na imanje i obruši se na oca, koji upravo izlazi s Tamarom na večeru. Maja zatim pokuša pokrasti oca, ali rujući po radnoj sobi, nalazi samo Lukin sako u kojemu je Ksenijin novac za ulaganje u projekt „Otok“. Maja krade novac, misleći da je Karlov.


Tamara je izvan sebe od sreće zbog najave vjenčanja i svojih fotografija koje su osvanule na svim portalima. Osim Karla, ostali ukućani nimalo nisu oduševljeni: Luka je ljubomoran na idiličan odnos između Karla i nje, Julija bijesna na Tamarin cirkus, dok Nadu fotografije zabavljaju.
Goran upada u sve veće neprilike. Pristao je na posao s Crnim, ali odbija švercati oružje, zbog čega mu Crni ozbiljno zaprijeti. Ni s Majom ne proživljava idilu, pogotovo kad se ona pohvali da je ukrala očev novac, ali ne kani ga dijeliti s njim. Maja sav novac utroši na novi laptop, mobitel i sličnu opremu.
Lola govori Nadi da je neko ucjenjuje. Nada joj obeća da se neće miješati, ali uz pomoć Brune u kanti za smeće usred Knežev dola pronalazi mobitel s kojeg je poruka poslana.