Tamaru na imanju dočeka prijetvorna Julija, koja želi da se Tamara drži podalje od Luke. Jelena dolazi po Tamaru, ali je Tamara uvjerava da je došla svojom voljom i da ima plan.


Filip prati Valentinu u Zagreb, ali joj ni tamo ne prizna svoje prave osjećaje. Maja želi što prije nastaviti s lažnom otmicom.
Lola pokušava pobjeći od Šoleta, ali on je hvata te želi novac ili Igora. Saša je izvan sebe kada mu Bruno pokaže prijeteću poruku s Lolinog mobitela. Napada Nadu i Igora tražeći odgovore. Nada ga pokušava smuljati, dok mu Igor potvrđuje da u Lolinom životu postoji još jedan muškarac. Saša je u šoku, a još se više iznenadi kada ugleda Lolu i nepoznatog muškarca na fotografiji koju je Filip snimio u Zagrebu.
Milan pronalazi Karmelin novčanik. Shvati da je u njemu samo sitniš i neka po njemu bezvrijedna narukvica. Ipak, odnosi narukvicu u gostionu. Karmela je očajna jer je izgubila narukvicu s amajlijom.
Entuzijastičan zbog Tamarine trudnoće, Karlo odlučuje zdravije živjeti kako bi doživio duboku starost sa svojim djetetom. Govori Saši za Tamarinu trudnoću. Saša je iznenađen.