Bruno suoči Tamaru s pitanjem ko je otac njenog djeteta, što čuje i Jelena.

Nakon saznanja da su Bruno i Tamara spavali zajedno, uzrujana Jelena odlazi iz kuće. Tamara kreće za njom, no Jelena ne želi slušati njena opravdanja i tjera je od sebe. Jelena se vraća kući i zabrinutom Brunu govori neka spakuje svoje stvari i ode.
Ivan je došao k svijesti. Karmela na trenutak osjeti olakšanje, ali zabrine se kad joj Ivan kaže kako je uvjeren da je za volanom automobila koji ga je udario bila Lola.
Miro pokušava pomoći Kseniji bez njenog znanja. On i Filip još jednom prolaze poslovne papire, ali Miro razočarano shvata da nema novca za vratiti Ksenijin dug. Zamoli Milana da mu sredi razgovor s Ksenijinim kamatarom.
Julija od Branka naručuje Ivanovo ubojstvo, no Branko to iza njenih leđa prijavi Karlu. Zgranut, Karlo joj govori da ne smije više ništa poduzimati. Julija je van sebe od straha kad čuje da se Ivan probudio iz kome. Uvjerena je da će je Ivan razotkriti.
Karlo ulovi Maju u telefonskom razgovoru s Goranom i otvoreno mu zaprijeti. Valentini je i dalje neugodno pred Lukom zbog poljupca te napokon priznaje Maji što je napravila. Maju priča zabavlja te je tješi.