Lola se u Zagrebu nada susretu sa Sašom. Ona ga čeka, nesvjesna da je on u njenoj blizini. No, mimoiđu se, a ona pomisli da je ostavio. Naposljetku sazna da je Nada uništila njeno pismo.

Lola je bijesna na Nadu, dok frustrirani Saša odlazi k Jeleni raspitati se o fotografiji koju je pronašao u stanu Ane Tomić. Saznaje da mu je Lola lagala i da se osoba s fotografije nije nikad javila za posao u bolnici.
Igor traži od Gorana da se spakuje i bude spreman otići. Goran pokušava vidjeti Maju te pod krinkom dostave dolazi na imanje gdje provodi vrijeme s Majom.
Tamara odlazi po stvari u Jeleninu kuću, gdje se posvađa s Jelenom. Ipak, sestre se mire i Tamara priznaje da joj je Jelena uzor i da joj daje snagu.
Jelena govori Roku da Bruno neće više biti s njima, što on ne podnosi dobro. Kada čuje kako Jelena ružno govori o Brunu, pogođeni Roko odlazi do Brune pokušavajući saznati zašto više nije s Jelenom. No, Bruno mu ne može reći istinu.
Petar dolazi u posjetu Ivanu i sretan je što vidi oca. Ivan govori Karmeli da se mora pripremiti na sve i da sa sobom nosi pištolj.